Приведи Друга!

Активна з 17.09.2018
Приведи Друга!

Дорогі друзі!


Ми вдячні Вам за користування нашими послугами! Ваше лояльне ставлення надихає нас на впровадження нових послуг, поліпшення сервісу, регулярні акції, які допомагають Вам економити, вигравати призи і багато іншого.

Зараз ми хочемо порадувати Вас ще одним сервісом, який спрямований на те, щоб дати можливість Вам заробити!

Пропонуємо Вам взяти активну участь в нашій акції «Приведи друга».

Беручи участь в цій акції, Ви можете почати свій власний бізнес по просуванню наших послуг. Величезний плюс - в цьому бізнесі Ви отримуєте тільки прибуток!

Як заробити

  • Увійдіть у нас на сайті. Якщо Ви вже зареєстровані, повторно проходити перереєстрацію не потрібно.
  • В «Особистому кабінеті» Ви побачите кнопку «Приведи друга». Активує як учасник акції.
  • Кожному учаснику акції присвоюється індивідуальний промокод.
  • Якщо інша людина, зареєструвавшись і ввівши Ваш промокод, візьме кредит, на наступний день ми перерахуємо на Вашу банківську карту 100 грн. (За мінусом обов'язкових до сплати фізичними особами податків).
  • Найпростіший варіант - повідомити промокод своїм друзям, знайомим, родичам, яким знадобився кредит. Але навіщо себе обмежувати лише колом знайомих?
  • Оскільки промокод не містить Вашої особистої інформації, Ви можете поділитися ним з абсолютно незнайомими людьми. Тут ви можете завантажити кілька наших рекламних банерів (pic1, pic2, pic3) і, використовуючи їх, рекламувати наші послуги на своїх сторінках в соцмережах або просто надрукувавши невеличке оголошення і розмістивши його в ліфті свого під'їзду. Більш досвідчені учасники можуть створити в інтернеті Лендінгем сторінки і перенаправляти з них відвідувачів на наш сайт. Поле для творчості не обмежена!
  • Не забувайте в оголошеннях вказувати свій промокод!
  • Щоб робити Вашу пропозицію більш привабливі, ми будемо регулярно надавати знижки клієнтам, які отримують кредит по Вашому промокодом, або робити їм інші цікаві пропозиції. Щоб бути постійно в курсі всіх знижок, розіграшів та інших акцій, які надаємо клієнтам, і які Ви можете використовувати в своїх оголошеннях, підпишіться на нашу сторінку в мережі Facebook і канал в Telegram.
  • Для відстеження результатів, ми спеціально створили в меню «Особистого кабінету» сторінку «Приведи друга», зайшовши на яку Ви можете побачити, скільки людина скористалося Вашим промокодом.


Бажаємо Вам успіхів!

Правила акції

© KreditUP 2016
comodo
?Як отримати кредит?